Call us Free: +47 4821 9798 | ladonna@sugarsnapfoto.com
Contact Twitter Facebook

Attester

 


Dunderhonning
DunderhonningTore B.

“I forkant av en plateutgivelse var vi nødt til å ta noen pressebilder, så vi hadde en fotosession med Sugar Snap. Vi hadde ingen anelse om hva vi var ute etter – vi driver tross alt med musikk, ikke fotografering. LaDonna visste om mange forskjellige steder vi kunne ta bilder på, og hun viste oss hvordan vi kunne stå og sitte uten at det så ut som om vi poserte. Akkurat dette var viktig for oss, for mange bandbilder ser veldig kunstige ut. Ett av bildene endte opp i en tosiders plateanmeldelse i Dagsavisen. “

 

Fallen Angel
Fallen AngelHilde, Singer

“Vi var ganske nervøse foran denne fotoshooten, siden dette var vår første ordentlige fotosession og det ikke akkurat er noe vi gjør hver dag. Å bli tatt bilde av er faktisk blant det noen av oss liker minst her i verden.

LaDonna fortalte oss rent profesjonelt hvordan vi kom til å gå fram, deretter begynte hun med gruppebilder før hun begynte med portrettbilder. Hele shooten ble gjennomført på en god måte og fotografen fikk oss til å slappe av, selv om vi bare var sekunder fra å gå på scenen på en av Oslos legendariske rockeklubber.

Hun virket veldig avslappet og profesjonell da hun arrangerte bildene og, selv om det var trangt om plassen og lyssettingen var litt merkelig, virket hun som en erfaren fotograf som greide å bruke det til sin fordel. Vi er innmari glade for at vi har fått muligheten til å bruke bildene til plakater, flyere og til og med på hjemmesiden vår. Vi fikk bildene kort tid etter de ble tatt og i forskjellige utgaver, slik at vi kunne plukke ut de bildene vi likte best. Fallen Angel anbefaler på det varmeste Sugar Snap Photos til alle andre band som trenger litt ekstra promo med flotte og uttrykksfulle bilder og kommer absolutt til å bruke SSP igjen om sjansen skulle by seg. Vi er veldig fornøyde!”